ТУТОРИЈАЛ: Идеална шминка за деловната жена

Софистицирана и неутрална, оваа шминка е идеална за на работа или за на интервју за работа. Мејкап артистката Карима Мекими покажува едноставен туторијал како да се нашминкате за на работа. Лесни текстури, сенки без седеф, природно обликувани веѓи и не претерувајте со контура и силни кармини. Погледнете го видеото:

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=3meszUFA9GI[/tube]
Коментари

коментари