ТУТОРИЈАЛ: Како да се нашминкате ако носите очила?

Девојките и жените кои носат диоптриски очила понекогаш имаат проблеми со наоѓањето на вистинскиот изглед кога е шминката во прашање.  Диоптриските очила претставуваат одредено ограничување кога е шминката во прашање. Мејкап артистката Карли Бајбел преку овој туторијал покажува како да ги надминете тие ограничувања и како да ги нагласите вашите најубави карактеристики. За повеќе совети посетете го нејзиниот вебсајт.

Прочитај повеќе на: http://pixel.mk/zhivot/moda-i-ubavina/tutorijal-kako-da-se-nashminkate-ako-nosite-ochila | Pixel.mk

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=Ui5lyiVZjWw[/tube]
Коментари

коментари