Видео: Светкави очи за да заблескате на Новогодишната ноќ

Новогодишната ноќ е вечерта каде се дозволени (малку повеќе) светки. Додадете дополнителна доза на сјај во очите за Новогодишната ноќ со помош на овој видео водич за шминка.

Ако сакате да имате нешто светкаво на себе на Новогодишната ноќ, но не сакате да претерате, концентрирајте се на еден дел од вашиот изглед, а тоа нека бидат очите. Во ова видео мејкап артистката Карли Бајбел ви нуди два предлози за светкава шминка, пробајте, експериментирајте и најдете ја вашата совршена доза на светки за да ја дочекате новата година блескајќи.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=g-Ba6l6Vsgs[/tube]
Коментари

коментари