Категории

Твојата конкуренција не се другите луѓе – туку самиот ти!

Твојот противник си самиот ти. Твоето одложување, одбивањето на превземеш чекор напред, да ризикуваш. Барањето изговори и оправдувања.

Твојата конкуренција не се другите луѓе. Твојот противник си самиот ти. Твоето одложување, одбивањето на превземеш чекор напред, да ризикуваш. Барањето изговори и оправдувања.

Твоето его. Нездравиот живот кој го водиш, исхраната, учењето кое го избегнуваш.
Негативното однесување кое го трпиш, твојот недостиг на креативност.

Ти се натпреваруваш против тоа, а не против другите луѓе – сфати го тоа еднаш!

Прегледи:
122
Објавено на:
07.08.2020