Тврдоглава хаска одбива да го напушти игралиштето за кучиња (ВИДЕО)

Оваа тврдоглава хаска сигурно ќе ве насмее! Нејзината сопственичка кажува дека ова е секојдневна приказна, таа никако не сака да го напушти паркот и после долги завивања сепак налутена излага. 

Со нејзиното одбивање да излезе потсетува на мало дете, кое плаче за уште пет минути игра во паркот, но кога гледа дека и другите кучиња излегуваат, се помирува со фактот дека нема веќе играње и излегува.
Коментари

[fbcomments]