Категории

Twitter им дозволува на корисниците да објавуваат видеа кои траат 2 часа

Twitter им даде дозвола на корисниците да можат да објавуваат видеа со должина од 2 часа.

Ова е проширување на претходното ограничување од 60 минути.

Додека порано прикачувањето беше возможно само од веб, сега тоа е возможно и преку iOS апликацијата.

Прегледи:
40
Ознаки:
· ·
Објавено на:
20.05.2023