Категории

Убавата Ајшеѓул беше во брак со најпосакуваниот турски актер – се разведоа, а еве ја како невеста

Убавата Ајшеѓул од хит серијата на Сител „Мојот син“, или Бурчин Терзиоглу, неколку години беше во брак со популарниот Саваш – Мурат Јилдирим, а потоа се разведоа. Еве како изгледаше како невеста.

Прегледи:
315
Објавено на:
23.08.2017