Убави нешта им се случуваат на оние со убаво срце

Само ретките личности успеваат да го видат доброто во другите кога се е толку лошо. Продолжи напред, продолжи да веруваш. Продолжи да сакаш и да даруваш. 

Само ретките личности успеваат да го видат доброто во другите кога се е толку лошо. Продолжи напред, продолжи да веруваш. Продолжи да сакаш и да даруваш.

За сите оние кои одбиваат да прифатат нешто помалку. За сите кои сеуште не го добиле она кое го заслужуваат, сеуште.

Верувај и никогаш немој да престанеш да се надеваш. Затоа што еден ден сето она кое им го даваш на оние кои не го заслужуваат, ќе ти се врати во уште поголема мера. Еден ден ќе бидеш сакан онака како што ги сакаш другите. Еден ден ќе пронајдеш некој кој ќе те разбира и ќе ти верува, онака како што ти им веруваш на другите.

Еден ден ќе бидеш награден за големината на твоето срце.
Убави нешта им се случуваат на оние со убаво срце.
Коментари

[fbcomments]