Убавината на Египет прикажана на уникатен начин

Уметникот од Египет наречен Мохамед Салах, ја прикажува убавината на Египет на свој единствен начин. Преку неговиот талент го промовира туризмот во Египет и резултатите се неверојатни. 

Уживајте во овие уникатни илустрации и во убавините на Египет.

 
Коментари

коментари