Убавината на напуштени објекти фотографирани во Франција

Овие фотографии на кои се гледаат напуштени згради во Франција, се направени во временски период од 5 години. На фотографиите може да се видат домови, цркви, болници, замоци и уште многу други објекти. 

Франција изобилува со прекрасна архитектура и историја која фасцинира. Тоа што е интересно е дека има значајна разлика помеѓу северниот и јужниот дел на оваа држава. Погледнете ги овие фотографии на кои се прикажани најразлични објекти кои пред многу години биле во функција, а денес се напуштени објекти кои природата ги украсила на уникатен начин.

  1. Напуштена капела со растенија на подот

2. Напуштена стаклена градина

3. Пиано

4. Скали во форма на око гледано одозгора

5. Напуштено возило

6. Соба со камин

7. Дневна соба

8. Напуштен манастир

9. Црква со остатоци на подот

10. Напуштена стаклена градина

11. Скалила

12. Контролна соба

13. Напуштена црква

14. Соба со столици

15. Скалила
Коментари

[fbcomments]