Убавицата призна: „Најмногу сакам кога сум гола”

Миранда Кер ја знаеме како фина и слатка девојка од соседството. Но, овој пат, светската убавица одлучи да ни ја покаже својата друга страна.

Со рацете преку своите голи гради, Миранда позираше за насловната страна на магазинот “Harper’s Bazaar”.

Во интервјуто кое го следи едиторијалот, таа изјави дека “во главно сака да биде гола”, но и какви мажи сака.

“Сакам кога мажите ги сакаат жените. А, мој совет е жените да глумат малку недостапност, бидејќи мажите го сакаат тоа”, вели Миранда.
Коментари

коментари