Удобната облека е во тренд: Предимензионирани фустани кои ќе ги обожаваме оваа сезона!

Со враќањето во мода на предимензионираните сакоа, панталони со широки ногавици, како и огромните маици кои се позајмуваат од машкиот плакар, фустаните кои ја пратат силуетата на телото полека одат во заборав.

Дека и удобноста може да биде шик докажуваат сите наведени модни парчиња, но и овој модел на фустани кој стана вистински хит кој ќе го гледаме насекаде ова лето.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katherine Ormerod (@katherine_ormerod) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nuria Val (@frecklesnur) on
Коментари

коментари