Украсете ја елката со лампиони направени од празнични честитки (ВИДЕО)

Сигурно веќе сте го направиле празничното украсување, но вакви украси сигурно немате!

Доколку имате желба и трпение да правите сами украси, ова ќе ви дојде како одлична инспирација. Во видеото подолу ќе видите интересен начин како да направите лампиони и тоа од празнични честитки! Процедурата е многу едноставна, само треба прецизност и трпение.
Коментари

[fbcomments]