Уличниот стил на Париската модна недела

Крунисувањето на модниот месец се приредува каде ако не во Париз. Ова е последната дестинација каде модните фанатици ќе ги прошетаат своите стајлинзи, а и ќе ги проследат завршните ревии на познатите француски дизајнери. Во галеријата подолу погледнете го уличниот стил на гостите на Париската модна недела.
Коментари

[fbcomments]