Уличниот стил од Лондонската модна недела на машката мода

Официјално е отворена модната недела во Лондон посветена на машката мода, што за четири дена ќе бидат претставени повеќе од педесет колекции за сезоната есен 2017.
Модната недела посветена на машкиот стил на британската модна сцена е позната како доста екцентрична и изобилува со голем број парчиња кои ги предизвикуваат модните ентузијасти и фанатици. Она што не импресионира е впечатливиот зимски стил на гостите, кои и покрај ниските температури во преден план го ставаат својот шик изглед.
Коментари

[fbcomments]