Категории

Уметница од Романија создава импресивна уметност на разни предмети

Романска уметница ужива во создавање уметност на интересни предмети. Во секое парче се крие посебна приказна, а овие креации се дел од нејзините омилени:

Прегледи:
212
Објавено на:
27.02.2023