Категории

Уметник со помош на фотошоп создава фотографии од познати личности со помладата верзија од нив!

Замислете да можете да се вратите во времето и да го запознаете себеси во помлада и пооткачена верзија? Кои совети би си ги дале? Холандскиот уметник Ард Гелник создаде генијални дела користејќи фотошоп на фотографиите од планетарно познати личности со своите помлади верзии. Погледнете за што станува збор!