Категории

Уметноста на создавањето на чантата Диор од која ќе ви се разјасни зашто е цената толку висока

Цела уметност стои во создавањето на најпознатиот модел на чанти од Диор. Со прецизнот како хирурзи, со деликатни и внимателни движења, го создаваат едно од најпрестижните парчиња во светот на модата.

The making-of the Diorever bagExclusively to Vogue, we go behind the scenes to the making of Dior’s stand-out bag of the season:

Posted by Vogue Paris on Saturday, April 9, 2016

Прегледи:
294
Објавено на:
11.04.2016