Категории

Уникатна уметност: Создава надреални фотографии со помош на аквариум

Kim Keever создава уникатна уметност. Користејќи стаклени резервоари кои собираат дури до 760 литри вода, создавајќи минијатурни топографии, создава неверојатни пејсажи.  Фотографиите се неверојатни, изгледаат како да се цртани.