Категории

Уникатни места во природата низ САД

Доколку некој би требало да ги опише Соединетите Американски Држави, соодветниот збор би бил „разновидност“.

Местата што следат ја прикажуваат разнобојноста којашто преовладува во овој далечен континент:

Прегледи:
219
Објавено на:
17.03.2023