Категории

Универзумот ви го чува грбот – Клучно нешто кое треба да го промените во вашиот живот за да стигнете до целта

Кога имате верба во себе, ќе забележите дека магијата влегува во вашиот живот, и тоа на три начина. Така Универзумот ви покажува дека е со вас.

Самодовербата, односно будењето верба во себе, придонесува магијата да влезе во вашиот живот. Постојат три начини да ја повикате магијата во вашата реалност и на тој начин да направите неверојатно силна врска со Универзумот. Особено е интересно што кога ќе се посветите на вашиот раст и развој на духовен план, добивате дополнителна поддршка од Универзумот, а магичните работи почнуваат сами да влегуваат во вашиот живот. Како што ја зголемуваме нашата верба во себе, почнуваме полесно да ги препознаваме лажните луѓе и почнуваме да се поврзуваме со искрени, позитивни луѓе.

Наместо да бидете лицемерни, треба да се поврзете и да се усогласите со вашата автентична верзија, бидејќи ова ќе ви помогне да ги внесете потребните искуства во вашиот живот. Еден начин е да се поврзете со вашата женска енергија без оглед на полот, бидејќи ни помага да ги прошириме нашите хоризонти.

Три начини на кои можете да внесете магија во вашиот живот верувајќи во себе:

1. Клучот е во верата
Можеме да постигнеме слобода откако ќе престанеме да се присилуваме да работиме и да станеме она што не е во нашата природа. Од друга страна, ако дозволиме да се манифестираат нашата автентичност и способности, стануваме ослободени. Најуспешните луѓе успеале во животот само затоа што биле верни на себе и на својата природа. На овој начин стануваме влијателни и можеме да шириме добри вибрации на остатокот од светот. Feelе се чувствуваме магично кога ќе видиме дека најголемите желби на нашето срце се исполнети, без страв.

2. Жива магија
Ние мора да си дозволиме да ја изразиме нашата автентичност во најгрубата и најискрена верзија. Ова ќе не поврзе со други луѓе, кои исто така се навистина нивни. Ако се бориме со тешки искуства, искреноста со нас ќе ни даде храброст. Од таа причина, треба да ја почитуваме силата и моќта на автентичноста, како во нас самите, така и кај другите луѓе.

3. Исцели и еволуирајте
Заздравувањето е важен чекор во личната еволуција. Треба да најдеме енергија и да си дадеме време да лекуваме. Неопходно е да се излечат длабоките рани и да се направи чекор кон личен развој и напредок. Простете се, негувајте се. Главната карактеристика на лицето кое е излекувано е тоа што им помага на другите да лекуваат. Само тој што е осветен и „разбуден“ може да ги мотивира другите на патот на самопознавање.

Прегледи:
69
Објавено на:
23.07.2021