Урбани пејзажи на Кина кои мамат воздишки! (ГАЛЕРИЈА)

Спектакуларните фотографии се дело на Хим Чу, талентиран самоук фотограф, Инстаграмер и љубител на уличната уметност, по потекло од Кина. Тој се фокусира на архитектурата, урбаниот начин на живот, пејзажите и панорамските фотографии. Тој фотографира футуристички урбани пејзажи.

 
Коментари

[fbcomments]