Категории

Урнебесно: Родители споделуваат фотографии како изгледаат нивните деца првиот ден и останатокот од школската година

И сите родители ги споделуваат фотографите и пишуваат коментари за тоа како времето лета и колку брзо растат децата, но она што ретко можеме да го видиме е како изгледа остатокот од првиот училишен ден за оние насмеани и весели деца.

Уште кога се појавија социјалните медиуми, родителите ширум светот споделуваат фотографии од нивните најмили подготвени за првиот училишен ден. И ова се главно насмеани, начешлани, убаво облечени деца кои среќно се упатуваат на училиште гордо носејќи торба. И сите родители ги споделуваат фотографите и пишуваат коментари за тоа како времето лета и колку брзо растат децата, но она што ретко можеме да го видиме е како изгледа остатокот од првиот училишен ден за оние насмеани и весели деца.

И кога ќе го видиме тоа, фотографиите навистина кажуваат повеќе од илјада зборови. Фејсбук страницата „Инспиративни цитати“ сподели галерија со слики пред и после првиот училишен ден. Некои деца навистина изгледаат како да имале пеколен ден, како да преживеале природна катастрофа на првиот училишен ден. На крајот на краиштата, погледнете сами …

Прегледи:
539
Категории:
Среќа на денот · Хумор
Објавено на:
08.09.2021