Категории

Урнебесно слатки илустрации низ кои е прикажана една современа врска

Џехуда Ади Девир е илустратор и дизајнер од Тел Авив кој се прослави со слатките и духовити илустрации во кои го прикажува својот брак. Моментите кои претставуваат детали од секојдневниот живот во романтична врска му донеле стотици илјади следачи од ширум светот, а неодамна во серијата цртежи “One of those days” откри и како вистински изгледа тој и неговата сопруга.