Категории

Уште еден Фантастичен настап на Омар Џафероски на “The Voice of Bulgaria 2020”

Во последната емисија Македонија и Италија влегоа во вокална битка, претставувани од Омар Џафероски и Џулиа, кои на сцената ја исполнија песната на Lady Gaga и Bradley Cooper – “Shallow”

Џулиа продолжува во тимот на Графа, а Камелија го украде Омар и тој продолжува во нејзиниот тим!

Комплетниот настап на Омар Џафероски може да го погледнете на следниот линк

Прегледи:
72
Објавено на:
06.05.2020