Категории

Уште една серија илустрации поврзани со коронавирусот

Irina Blok се опишува себеси како „дизајнер на многу работи“.

Таа е дизајнерка од Сан Франциско. Откако почна пандемијата и карантините, и нејзиниот живот се променил, како и на сите. Но, таа нашла радост во тоа што имала повеќе врмее да готви и да црта.

Од првиот ден, цртала цилустрации кои ѝ помагале да се опушти од стрес, и ги споделувала на социјалните медиуми. Овој серијал ѝ е наречен Ковид Живот.

Погледнете ги овие интересни илустрации со кои и вие ќе се поврзете!

Рингтон за социјална дистанца со кашлица
Social Distancing Ringtone

Како да не носите маска
Ways Not To Wear A Mask

Стадиумите на карантин: одбивање, лутина, ценкање, депресија, прифаќање:
5 Stages Of Quarantine

Новото нормално
The New Normal

Коронавирус го сака ова
Coronavirus Likes This

Работење од дома
Work/Home Balance

2020:
Only Use Left For 2020 Calendar

Одење до рабора пред и по Ковид
Morning Commute

Душеци за социјална дистанца
Social Distanced Matress

Ковид состанок: Колку убави бели дробови!
Dating During Covid

Решение за сите проблеми
Solution For All Problems

Новата нормала – одење во кино
The New Normal

Апликации на телефон: пред и по Ковид
Apps On The Phone

На почетокот на пандемијата: Не можеме да ве рефундираме, но можеме да ви дадеме ваучер за следно патување…
Trying To Get Refund

 

Прегледи:
55
Категории:
Уметност
Објавено на:
01.10.2020