Категории

Уште една успешна година за девојките од PowerHouse Pilates: Забава, дружење и подароци!

Крајот на годината секогаш е резервиран за славење на успехот низ целата година. Напорната работа, силната волја и труд секогаш носат позитивни резултати, а тоа е голем повод за забава.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PowerHousePilates (@powerhousepilates.mk) on


На 18. декември, во еден познат скопски локал, традиционално девојките од PowerHouse Pilates се собраа да ја одбележат успешната 2019. година, дружејќи се, забавувајќи се и делејќи вредни подароци од верните соработници.

Како и секоја година, така и оваа, основачите на пилатесот кај нас, PowerHouse Pilates докажаа дека се број еден пилатес центар кај нас, пренесувајќи го своето знаење и вештини врз сите членови преку напорната и квалитетна работа во сите три пилатес студија.

Резултат на тоа се задоволните лица на клиентките кои можат да се пофалат со совршено обликувани фигури кои ја истакнуваат убавината на женско тело.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PowerHousePilates (@powerhousepilates.mk) on


Доколку сѐ уште ја правите својата листа на планови за Новата 2020 година, грижата за здравјето и изгледот на вашето тело ставете ги на првото место. Не губете време, започнете веднаш, без изговори, изберет ги најдобрите и станете дел од тимот на PowerHouse Pilates претворајќи гоо напорното вежбање во задоволство со брзи и ефикасни резултати.