Уште едно бебе во скопската зоолошка! Запознајте го Лаки, првото бебе елен лопатар годинава!

Уште една принова во скопската зоолошка градина! 

Лаки е првото бебе елен лопатар годинава, а во соопштението на зоолошката велат дека „Лаки е малечок дечко кој сака да ја истражува околината и да трча со останатите елени.“

Погледнете го ова слатко малечко како одмара после трчањето со останатите елени лопатари.
Коментари

[fbcomments]