Уште едно успешно натпреварување на фризерското студио за мажи „Станче“: 3. место на меѓународниот шампионат во Црна Гора

Фризерското студио за мажи „Станче“, постојано успева да се задржи на врвот на сите натпреварувања во регионот. Овој пат, тие се закитија со уште едно престижно признание на меѓународниот шампионат во Црна Гора кој е во рамките на светската организација (ОМЦ), каде што поради својот голем талент и вештини го освои третото место.

Честитки за Тоше и тимот на „Станче“ и ви посакуваме уште многу успешни натпреварувања во иднина!
Коментари

[fbcomments]