Вака би изгледал светот доколку се стопи сиот мраз (ВИДЕО)

Последиците од климатските промени се неизбежни, покрај другите работи, нивото на морињата се покачува постојано.

Иако не знаеме каква е иднината на планетата Земја, сепак ова видео ни покажува мапа за тоа каква би можела да биде, доколку наеднаш се стопи сиот мраз.

Како што можеме да видиме, сите големи крајбрежни метрополи, дури и некои кои не се во близина на морето би биле под вода.
Коментари

[fbcomments]