Категории

ВИДЕО: Вака изгледа денес Јагодинка Симоновиќ

Актерката која стана и остана позната по улогата на Јагодинка Симоновиќ во култниот филм „Лажливо лето 68“, Драгана Варагиќ живееше две децении во Канада. Потоа поради семејни обврски се врати во Белград. 

Драгана откри дека улогата на Јагодинка ја избрала самата и дека и е особено драга, но би сакала јавноста да почне да ја идентификува и на друг начин.

Видете што кажа таа во интервјуто:

Прегледи:
63
Објавено на:
01.02.2016