Категории

Вака изгледа кога природата ја победува цивилизацијата! (ГАЛЕРИЈА)

Можеби мислиме дека оставаме трага на Земјата, но тоа е само привремено. Со време, мајката Природа ги враќа своите изгубени територии и не можеме да направиме ништо во врска со тоа. Овие слики се доказ за тоа!

Напуштен замок од 13. век во Франција

Дрвото ја добива битката против мостот

Напуштена црква во Франција

Напуштена куќа во Норвешка

Статуа од Буда во шума

Пустина во Намибија

Дрво кое го „јаде“ знакот СТОП

Кула во Лигурија, Италија

Велосипед

Некаде во Кина

Дрво во потонатиот брод

Напуштен ескалатор

Храм во Јапонија

Напуштен брод во Австралија

Напуштена железница во Чешка

Печурки кои го пробиваат подот

Куќа прекриена од природата