Категории

Вака изгледа познатиот „catwalk“ во буквална смисла на зборот

Како изгледа моментот кога во текот на една модна ревија ќе се појави мачка на модната писта? Да, и тоа е возможно. Токму овој несекојдневен настан се случи неодамна на модното шоу на Esmod International Fashion Show одржано во Emaar Square трговскиот центар во Истанбул.

Овој настан привлече големо внимание кај посетителите кои го снимаа мачето кое им се умилкуваше на моделите, рипаше и ја заспејуваше публиката. Погледнете како изгледаше тоа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H (@hknylcn) on