Вака изгледа вилата во Бел Ер која Ким и Канје ја продадоа за дури 17,8 милиони долари

Парот кој живее ултра луксузен живот и секогаш го има најдоброто, привремено живееше во вила која е вредна 17,8 милиони долари и од чија продажба сега заработија.

Веќе со години е во процес на реновирање нивниот огромен имот во Hidden Hills, кој претрпи целосно реновирање и уредување.

„Првично домот имаше медитерански стил, но јас и Канје сакавме други тонови и минималистички дизајн. Се одлучивме за чисти, јасни линии. Сакавме да создадеме модерен дом“ вели Ким. За каков имот станува збор? Можете да погледнете од овие две фотографии од птичја перспектива.

Додека е во процес на уредување нивната „палата“, ова е нивниот дом. штотуку продаден, имот во Бел Ер. 
Коментари

коментари