Категории

Вака реагира мачката кога после 20 дена ќе се вратиш дома…(ВИДЕО)

Можете да замислите како реагира мачката кога после 20 дена разделеност ќе ве види? 

Емотивна и радосна, веднаш штом ги слушна чекорите на нејзиниот пријател таа дотрча радосна до вратата. Што следуваше? Мнооогу галење!