Категории

Вака се чува сопругот кога непозната девојка се обидува да ви го „украде“

Ако не сте виделе како изгледа љубоморна сопруга, тогаш ова ви е шанса да ја видите најљубоморната сопруга досега.

Пристигнала со сопругот на свадба а тој сакал само да танцува со друга девојка и – тоа никако не завршило добро. Дека љубомората никогаш не е симпатична нити слатка покажува оваа плавуша која толку храбро го „бранела“ својот сопруг од танцот со високата црна непозната девојка, што и нам ни е блам во нејзино име.

Додека плавушата со сите свои сили се обидува да го освои од неа, црнката само се смее забавувајќи се.

Прегледи:
376
Категории:
Среќа на денот · Хумор