Категории

Ванеса Хаџинс во ликот на „СуперЖена“

Новиот филмски спектакл кој за прв пат во историјата е снимен за лик жена-суперхерој, стана вистинска сензација насекаде.

После бројни ре-креирања на изгледот на Гал Гадот како ‘СуперЖена’, на ред стигна нејзиниот изглед да биде пренесен и на црвениот тепих.

Овој пат популарната актерка Ванеса Хаџинс се појави на промоцијата на најновата колекција на модната куќа Moschino облечена во фустан кој доста наликуваше на оној од филмот а целокупниот изглед го заокружи со идентична шминка.

Не е тајна дека отсега ликот на Wonder Woman ќе биде инспирација насекаде..