Ве мачат митесери? Ослободете се од нив за 10 минути со само 2 состојки! (ВИДЕО)

Да, и тоа е возможно. Доколку сакате често да се шминкате, многу е веројатно дека ви се појавуваат митесери. Заборавете на скапите препарати, бидејќи постои многу едноставен начин да се ослободите од нив. Потребна ви е само една белка и хартиена салфетка.

Премачкајте го лицето на критичните делови со белката, залепете ја хартиената салфетка и оставете да се исуши. Кога ќе ја иизвадите исушената салфетка, ќе исчезнат и здодевните црни точки од лицето.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tag A Friend&Share This Page! (@make.up.vines) on
Коментари

коментари