Категории

Вечерва не излегувајте од дома – Надвор е опасно по живот

Како што паѓаат температурите и луѓето почнуваа поинтензивно да ги греат своите домови, така расте и нивото на загаденост низ Македонија.

Погледнете колку е моментално загаден воздухот низ цела Македонија.

Прегледи:
196
Објавено на:
21.12.2016