Категории

Верувај во Божјата цврстина – Препушти се во Божји раце

Кошарската топка во мои раце вреди околу 19 долари.
Кошарската топка во рацете на Мајкл Џордан вреди околу 33 милиони долари
Зависи во чии раце е.

Бејзболот во моите раце вреди околу 6 долари.
Бејзболот во рацете на Марк Мекгваер вреди околу 19 милиони долари.
Зависи во чии раце е.

Тенискиот рекет во моите раце е бескорисен.
Тенискиот рекет во рацете на Рафаел Надал е шампион.
Зависи во чии раце е.

Стапот во моите раце ќе ги избрка дивите животни.
Прачката во рацете на Мојсеј ќе го отвори патот низ морето.
Зависи во чии раце е.

Прачката во моите раце е детска играчка.
Прачката во рацете на Давид е моќно оружје.
Зависи во чии раце е.

Две риби и пет кришки во моите раце се пар рибини сендвичи.
Две риби и пет кришки во Божји раце ќе нахранат илјадници.
Зависи во чии раце се.

Клиновите во моите раце можат да направат куќа за птици.
Клиновите во рацете на Господ Исус му носат спас на целиот свет.
Зависи во чии раце се.

Грижите, стравовите и проблемите во ваши раце се грижи, стравови и проблеми.
Ставете ги во рацете на Бога и во неговите раце тие ќе станат нешто сосема друго.
Се зависи во чии раце е.

Прегледи:
51
Објавено на:
14.01.2021