Категории

Верувајте дека ги заслужувате најубавите нешта во животот и тие ќе го пронајдат патот до вас

Тука сум да ве потсетам дека сте достојни да ве сакаат и да се грижат за вас. Вие сте достојни за љубов каква што им пружите на другите. Тука сум да ви кажам дека и покрај сите недостатоци и скршени парчиња, сепак те убави. Па дури и кога мислите дека не сте доволни, не верувајте во вашиот ум, тој ве лаже. Вие сте највеличествената работа во тек што некогаш постоела. Вие сте збир на нови можности и неограничени шанси. Вие имате можност да создавате одлични работи, затоа што сте моќни и влијателниНо, оние работи што ви ги кажав ќе се исполнат само ако верувате во себеси. Значи, нека биде оваа година кога ќе научите да верувате дека го имате она што е потребно за да постигнете успех и да ги добиете работите што ги заслужувате. Затоа што по сето ова време, вие сте доволни.

Прегледи:
74
Објавено на:
07.07.2021