Категории

Верувајте дека она низ што минувате сега е предодредено да ви донесе посветла иднина

Верувајте дека тешките избори што треба да ги направите нема да бидат залудни.

Во ред е ако сте сте имале надеж минатата недела, но оваа недела чувствувате страв, збунетост и сте повредени. Ниту една емоција не ја поништува друга, и дозволено е да се чувствувате како што ви е потребно. Верувајте дека она низ што минувате сега е предодредено да ви донесе посветла иднина. Верувајте дека тешките избори што треба да ги направите нема да бидат залудни. Верувајте дека ги имате сите способности во себе да направите големи работи да се случат за вас.

Можеби е тешко да се стави својата вера во непознатото, но вашиот потенцијал не треба да се поткопува.И, ве молам, знајте дека има повеќе сила да се пронајде во зборовите „ова не е соодветно за мене“ и потоа да се почитувате себеси со отпуштање отколку да продолжите да останувате во навиките, да бидете со луѓето и да останете на местата што ги знаете дека не се соодветни за вас.

Прегледи:
359
Објавено на:
30.05.2021