Категории

Вештачката интелигенција како советник во автономни автомобили!

За време на настан во Минхен се прикажаа нов вид на автономни возила коишто се на ново ниво.

Имено, автономните возила ќе имаат седишта за масажа коишто ќе Ве релаксираат и опуштат.

Покрај тоа ќе ја има и можноста за советник во улога на вештачката интелигенција.

Овие футуристички автомобили се фокусираат на Вас и на Вашата удобност.

После долгиот стресен ден и одење на пат, наместо уште повеќе да се изморите, ќе си дадете време на себе и тоа во Вашиот автомобил затоа што тоа наскоро ќе стане повеќе од возможно.