Ветеринарот со песна го смири кучето пред операција (ВИДЕО)

Операцијата е страшна за секого, па така и за ова куче. 

За среќа, постојат неверојатни луѓе како Ross Henderson, ветеринар кој со помош на песна ја смири Руби. Свирејќи ја и пеејќи ја “Can’t Help Falling In Love” на Елвис, ја смири шест месечната Руби, која ја очекуваше операција.

Видеото е објавено на фан страната на болинава Fox Hollow  и набрзо беше погледнато од илјадници луѓе кои се воодушевени од третманот на овој ветеринар спрема животните.

 
Коментари

[fbcomments]