Категории

Вежбаме дома: Одлични ЈОГА вежби за здраво тело и среќен дух

Јогата во целост можете да ја практикувате дома. За овие денови на епидемија, ви нудиме уште една одлична причина зошто да останете дома и да му се посветите на здравјето на вашето тело

Јогата се смета за една од најдобрите вежби на телото и духот. Не само што ќе ги активирате сите делови од вашето тело, туку ќе овозможите на вашиот мозок и мисли да се релаксираат и одморат. Се што ви е потребно е комфорна облека, миризливи свеќи и хармонична музика.