Категории

Ви се допаѓа ли најновиот тренд во тетовирањето?

Две уметнички форми, и двете вклучуваат употреба на игли, но сосема се различни. Но, тие сепак може да се соединат. Везењето, класична уметност која е карактеристична вештина на вашата баба, се комбинира со тетовирањето за да се создадат убави, фолклорни дизајни кои се и уникатни и традиционални во исто време. Резултатите говорат сами за себе. Богатите, текстурирани дизајни изгледаат како мастилото да е вткаено во кожата давајќи 3Д изглед.

Погледнете како изгледа овој тренд во тетовирањето!

Прегледи:
768
Објавено на:
08.04.2019