Видео: 3000 коњски сили и 300км/ч на вода! Еве како изгледа тоа!

GoPro објави видео со кое барем на момент може да видите како изгледа да се возите со машина која има 3 илјади коњски сили.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=_AArltTNRaA#t=155[/tube]


тагови


Коментари

коментари