Видео: 5 необични начини да употребите сода бикарбона

Дали сте знаеле дека може да употребите сода бикарбона во рутината за разубавување, на пример за чистење на косата и лицето, за измазнување на грубата кожа? Оваа девојка ќе ви покаже пет начини како тоа таа го прави.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=hABf3DjAEHo[/tube]
Коментари

коментари