Категории

ВИДЕО: 7 најчудни градови во светот, кои не ви паднало на памет дека може да постојат

Во светот има навистина чудни места, кои не сте ни знаеле дека постојат, а не би ви паднало ни на памет дека може да постојат. 

Како на пример мало градче во Кина само со луѓе со низок раст или пак село во Бразил каде има само жени, а во Египет има град на ѓубрето.

Прегледи:
51
Категории:
Видео · Секојдневие
Објавено на:
18.07.2016