Категории

Видео: Ако ви избега мачката, побарајте ја тука…

Мислеле дека си ја изгубиле мачката, а таа всушност им залутала во рајот за животни.  Каде? Во продавница за домашни миленици, како ужива во стотиците играчки. Погледнете:

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=_YudzneyjzM[/tube]
Прегледи:
54
Категории:
Среќа на денот
Објавено на:
16.01.2016